Ева Веселинова побесня от гняв заради пребития ѝ колега от „Господари на ефира“: Абсурдно и недопустимо!!!

Ева Веселинова

Русото изкушение на „Господари на ефира“ – Ева Веселинова, се възмути от случилото се с нейния колега Димитър Върбанов. Вчера бе зверски пребит в склад във Велико Търново заради серия от разследвания на предаването.

Блондинката, която от скоро е и ко-водеща в „На кафе“, изрази позицията си за случилото се:

„Абсурдно и недопустимо!!! Това е престъпление срещу професията и личността! Гавра с разследващата журналистика! Вършим работата на всички институции, помагаме на когото, с каквото можем и накрая това… А МВР??? О, тях винаги ги няма! Хората се колят и стрелят по улиците, а те винаги нищо не са разбрали и винаги досъдебното производство е срещу неизвестен извършител, който всъщност на всички е известен, освен на Прокуратурата!!! Абсурдистан! Срам и позор!
Да видим сега какви ще ги свършат „разследващите“ органи…
Митенце, оправяй се бързо! С теб сме!“


Междувременно случилото се достигна и до ушите на премиера Бойко Борисов, който иска строго наказание за извършителите. Министър-председателят е пожелал спешно да му се докладва за разследването на случая.

МВР от своя страна обяви официално, че вече има двама задържани за побоя на журналиста.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ