Див екшън: Полицаи в луда гонка с млада жена-беглец от закона! (Подробности)

640-420-krajba-na-kola

28-годишна мадама подлуди полицията, като накара ченгета да я преследват и да я издирват из цяло село. Случката е станала вчера в Крива бара.

По време на специализирана операция полицейски служители забелязали на улица в селото лек автомобил „Рено Меган“ без регистрационни табели. При подадени светлинен и звуков сигнал за спиране водачът не спрял, а натиснал педала на газта и духнал из улиците на селото.

Ченгетата се качили в патрулката и започнали да гонят беглеца, разказва за екшъна „Булнюз“. Той обаче с успял да се отърве от тях, като тръгнал по черен път извън селото. Служителите на реда се отказали да гонят джигита, но започнали да го търсят под дърво и камък из цялото село.

Малко по-късно същия ден колата била забелязана отново. Униформените останали шокирани, като видели зад волана младата жена. Още по-фрапираща била справката в масивите на КАТ, която показала, че това не е първото спречкване със закона на мадамата. Тя нямала книжка, но това не й пречело да шофира и вече била санкционирана за същото деяние.

На джигитката са съставени цели три акта по Закона за движение по пътищата. Тя е задържана за 24 часа.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ