Какво се случва тази година във „ВИП Брадър“? Още един напуска къщата тази вечер

1538046965-mira

След напрегнатите събития от изминалите дни, обстановката в Къщата придобива съвсем нов облик. А още днес Съквартирантите ще намалеят с още един. Кой реши да напусне Къщата и защо, ще разберем довечера, опитват се да завъртят интрижка от шоуто.

По време на седмичната мисия „Окото на зрителите“ Мира ще разбере нови неща както за себе си, така и за някои от Съквартирантите си и какво мислят те за нея. Доказалата се журналистка ще види кадри, които ще подложат на изпитание доверчивостта и добродушността й, а Ваня Костова ще изпита огромен срам от случилото се. Защо ще разберем довечера в ефира на NOVA.

Ричард получи първата си мисия от зрителите, която успя да разсмее абсолютно всички в Къщата, дори и вечно критикуващия Валентин Кулагин, какво трябваше да направи Мистър София, ще видим тази вечер.

Поредната извънредна ситуация е факт – един от Съквартирантите ще напусне изненадващо Къщата- кой и по какви причини, ще разберем довечера.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ