Експертиза закопава пияният водещ Цветан Николов за бесния екшън на моста „Чавдар“

пиян бнт

Съдебно-химическа експертиза закопава зам. шефа на Народния театър и телевизионен водещ Цветан Николов. Документът показва, че той е летял с джипа си  мъртво пиян с над 2 промила алкохол, след което отсякъл стълб на моста „Чавдар“ в столицата и изкривил още няколко.

Това са потвърдили пред „Телеграф“ от прокуратурата и МВР. Междувременно от ИСУЛ заявиха, че Цветан Николов е бил изписан във вторник от болницата в стабилно състояние, отбелязва изданието.

Свидетели
Двама човека са станали свидетели на жестоката катастрофа станала на 25 август през нощта. Те са от провинцията и ще бъдат разпитани следващата седмица. Техните показания и съдебно-химическата експертиза след това ще бъдат докладвани на прокуратурата, която по закон решава какво обвинение да повдигне. Тъй като Николов е летял с над 1,5 промила, ако бъде признат за виновен може да отнесе от 1 до 3 години затвор, глоба между 200 и 1000 лв., както и да му се отнеме книжката, пише в Наказателния кодекс.

Операция
32-годишният Николов беше приет в ИСУЛ веднага след автомелето, като дрегерът на място отчел, че е бил зад волана с 2,87 промила алкохол. При пристигането на екипа от спешни медици, той се държал арогантно и изтъквал кой е и къде работи, алармираха още тогава лекари, втрещени от поведението му. В болницата претърпял няколко хирургически интервенции. Преди няколко дни зам. шефът на Народния театър бил опериран заради урологичен проблем вследствие на удара, а във вторник бил изписан в добро състояние и се прибрал у дома, допълниха от ИСУЛ.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ