Мъката е неутешима: Часове преди разстрела Наталия Гуркова се молила на мъжа си да..

1538055958-clipboard01

Съпругът на „Мис България“ 98 Наталия Гуркова бе разстрелян показно в Южна Африка. Джордже Михалевич, който се занимава с търговия с диаманти, бе гръмнат с два куршума в понеделник вечерта.

Дни преди зверството обаче Гуркова се примолила на благоверния си „Да бягаме от Африка!“, твърди сръбското издание „Сърбия Данас“. „Мис България“ 98 не се чувствала в безопасност в Южна Африка, макар че семейството ѝ живее там. Това е причината в последно време тя да настоявала да се приберат в България. Двамата последно са били видели заедно преди няколко дни, след което Гуркова си заминала за София за Седмицата на модата, твърди източник на сръбското издание.

Сръбското издание твърди още, че Михалевич бил свързан с Мики Джуричич, осъден на 30 години за убийството на небезизвестния Желко Ражнятович-Аркан. Убиецът на Аркан бил убит по същия начин – в кола, спряла на червен светофар. Джордже е роден в Херцег Нови, а местната сръбска общност твърди, че бил уважаван бизнесмен.

Според изданието той имал проблеми, след като скъсал с чешкия мафиот Радован Крейчир, един от най-влиятелните хора от подземния свят в онази част на света, който имал луксозна вила близо до мястото, на което е бил убит Михалевич.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ