Транспортният министър Росен Желязков записа песен с чалга певица (Видео)

Заснемане

Очевидно за новия транспортен министър животът е песен. Росен Желязков, за когото се говори, че е близък с шефката на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова, записа ново музикално парче, този път в дует с чалга певицата Есил Дюран, пишат колегите от ПИК.

Ден преди да получи номинацията на 17 септември, Росен е пуснал новото си парче в интернет. В него той е съавтор на музиката, аранжимента и текста, като е работил заедно с мъжа на Есил, негов съученик и приятел от детство – композиторът Борис Павлов. Двамата от година насам са известни в музикалните среди под псевдонима R&Bo – съчетание от техните инициали, като под парчетата си дори оставят координати за контакти, за да може желаещите да ги поканят за частно участие, да се свързват по-лесно с тях.

Изпълнението на песента е на чалга звездата Есил Дюран – любимка на ДПС, а стилът на музикалната творба не може да бъде определен дори от музиковедите, защото е еклектичен. Текстът е с любовно послание, а в клипа към песента, заснет в триъгълника на властта, а именно до сградите на Министерски съвет, президентството и Народното събрание, се появяват само Есил Дюран и министър Желязков в ролята на баскитарист, но не и Борис. Кулминацията в участието на политика е няколкосекундно соло, на което е заснет как свири на любимата си баскитара.

От вчера певицата е подела сериозна кампания да рекламира новата музикална творба в социалните мрежи. Нищо чудно скоро парчето да се завърти и в ефира на чалга телевизията „Планета“, като се има предвид дългогодишният договор на Есил с Митко Пайнера и неговата компания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ