Извинете, но „битият репортер“ не е бит. Ще повярваме на „Господари на ефира“, когато разследват и брата на Рачков

димитър върбанов

Вие какво ще направите, ако непознат нахлуе с камера и непоканен в офиса или жилището ви? И започне да ви обвинява, че сте мошеници? Бута се навсякъде, а вие го молите настоятелно да напусне частната ви територия?

Ще му дадете интервю, ще го почерпите с бонбони, или…

Без значение, впрочем, дали сте мошеници или не. И дали продавате стоки с изтекъл срок на годност.

Което още не е доказано.

И друго.

Нашите уважения, но човекът от „Господари на ефира“, придобил всенародна популярност като „бития репортер“, всъщност не е бит. Според официалния бюлетин на МВР е бил „избутан, вследствие на което е паднал на земята“. Това се вижда и от телевизионния репортаж.

Вчера се е явил свеж като краставичка на…митинг в негова защита?! Теглил е даже реч. От кого го защитават, при положение че цял министър-председател му ходатайства в полицията?

Така че мантрата „бит журналист от Господари на ефира“ не е коректна. Не е и фактически вярна.

Понамирисва на панаир и автореклама.

„Господари на ефира“ е чудесно-смешно предаване, реализирано от талантливи творци и харесвано от стотици хиляди българи. То не се нуждае от подобни комплексарски изпълнения.

Ще им повярваме и ще ги харесваме още повече, ако вземат да направят разследване и за брата на Рачков – многократно арестуван с дрога и фалшива валута в Бургас, но винаги чудодейно измъкващ се от лапите на Темида. Има ли чадър? Очакваме „Господарите“ да проверят.

„ПИК“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ