Извънредно! Нинова избухна с нова порция критики и бясна атака срещу правителството!

37991251_2169903039955305_8771214660369121280_n

Лидерката на БСП Корнелия Нинова избухна с нова порция критики и бясна атака срещу правителството. По време на парламентарния контрол в иначе скучния петъчен ден, червената лидерка 10 минути чете декларация от трибуната на Народното събрание, в която за пореден път обвини управляващите в некомпетентност и ги призова да си ходят.

Нинова на няколко пъти изтъкна, че естествено единествената алтернатива била именно ръководената от нея партия и призова любимата си в последните дни тема за смяна на модела на управление.

Най-яростно тя критикува предстоящата концесия на летище София. Според декларацията й, тази концесия била застраховка на управляващите за техните старини.

„Застраховка за старините на управляващите днес е концесията на „Летище София“. Къде сте, колеги? Къде сте в политиката – това е големият въпрос. Защо мълчите за тази концесия? Отговорът е прост – защото сте във властта. Но предупреждаваме – не го правете. И отсега казваме, ако българският народ ни даде доверието си, ще разтрогнем тази сделка. Знаем какви капани залагате“, коментира Нинова.

„Представете си хипотеза – дават летището, концесионерът спира да си плаща таксата, държавата иска да прекрати концесията, но спира летището и трябва да му платим обещетение“, продължи тя.

Аналогична била ситуацията и със сделката между ЧЕЗ и „Инерком“. Там също червената лидерка съзря опасност за държавата и натърти, че ако те са във властта, то тази сделка нямало да се случи, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ