От МВР със смразяващи кръвта разкрития за убийството на младеж в столичния ж.к. „Люлин“

полиция

Столични криминалисти разкриха убийство на 24-годишен мъж в „Люлин“, съобщават от МВР. Трупът му беше открит на 22 септември. Тогава съседи се обадили на собственика на апартамента, че отвътре се носи смрад.

Жилището се отдавало под наем. Той отишъл да провери, отворил и намерил вътре трупът на наемателя – 24-годишен мъж от село Мусачево. Младежът лежал в кухнята и вече се разлагал. След сигнал в полицията пристигнали криминалисти и лекари. По шията и корема на жертвата имало рани от нож. Разследването бързо стигнало до извършителя – 23-годишен от Самоков. Арестуван е и е признал за убийството. С жертвата били приятели.

10 дни преди 22 септември били заедно в апартамента. Пили алкохол, скарали се и започнали да се бият. Всеки от тях взел по един нож и започнали да замахват един срещу друг. 23-годишният се отървал с по-леки наранявания и напуснал апартамента. В ареста е от няколко дни. Обвинен е в умишлено убийство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ