Чудо! Аделина Радева заряза мъжа си, замина в Маракеш! А там е преживяла истински ужас…

аделина радева

Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа си – режисьора Борис Радев.

Ваканцията на журналистката в Мароко, която всъщност стана причина за скандала с нейния екранен партньор Виктор Николаев, който бесня в ефир, че му е писнало да върши работа  за двама, била изцяло в женска компания, писа „Ретро“.

Водещата на „Здравей, България“ посетила Маракеш със своя дългогодишна приятелка. По същото време, докато тя обикаляла най-луксозните марокански хотели, магазини и ресторанти, мъжът и детето й останали у нас. Решението й да избяга от семейните си дългове на майка и съпруга внесли известен смут в отношенията й с режисьора , който бил претрупан от работа и не смогвал да върти и домакинството.

Аделина обаче имала нужда да се разведри, защото работата в Нова тв се оказала далеч по-напрегната от очакваното и нерядко съжалявала до известна степен, че напуснала далеч по-спокойната атмосфера на БНТ, подлъгана от високото заплащане.

Почивката й по женски в Маракеш не минала безоблачно. Там аверките се разхождали по тъмна и тясна улица, където амбулантни търговци се опитали първо да ги омаят със стоката си, а след това и да ги оберат.

Случилото се изкарало акъла на двете дами, които едва смогнали да се приберат на сигурно в хотела. Нямало на кого да се оплачат, тъй като полицията там действала само по райони, а мъжете, на които разчитали, били в България. В крайна сметка Аделина се прибрала по-скоро натоварена от ваканцията, вместо отпочинала.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ