Вицепремиерът за битият репортер на „Господари на ефира“: Никой не го е бил, държа се нахално

Заснемане

Репортерът Димитър Върбанов от „Господарите“, за когото се твърди, че е бил бит във Велико Търново, всъщност само е бил блъснат. Даже и по Нова не казаха, че бит. Те забравиха да кажат, че той се намира в частна собственост и че поведението му е доста нахално и агресивно. Това коментира на въпрос на журналистката от ПИК за скандалното разследване вицепремиерът Валери Симеонов.

Цялата тази патаклама какво носи на разследването, освен зрелище, попита реторично той. Чул съм не за бит, а за бутнат репортер, повтори Симеонов и обясни, че е видял кадрите и че репортерът се е държал доста нагло.

Влиза в частна собственост, бута се, това не е в полза на една разследваща журналистика. Иначе е добре и супер, че е разкрил нещо. Това е същото, като да влезе у вас, да се бутне и да ви пита защо не ви е оправено казанчето. Няма ли да му покажете вратата? По Конституцията на България частната собственост е неприкосновена, отсече вицепремиерът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ