Азис пее с разбита глава и дълбоки цепнатини пред 3 000 души

Заснемане

Редица са знаменитостите у нас, които са имали неприятни случки на снимачната площадка, музикалната или театралната сцена, пише „Телеграф“.

С разбита глава и дълбоки цепнатини Азис е пял пред 3000 души. „Тръгвам да отварям вратите на съблекалнята, която е на метри от сцената и нещо се запъва. Нещо запъваше и аз с цялата си сила дърпах, дърпах и тя се отвори, ама в главата ми. Тече кръв, ама много. Единственото, което направих, беше да грабна салфетки и деликатно да попивам раната на главата си. Публиката нищо не разбра“, споделя Азис.

Още докато била във ВИТИЗ Ернестина Шинова също имала премеждие на сцената. Трябвало да се качи на конструкция на втория етаж, където да стреля с автомат. Точно когато го заредила, паднала и си сцепила веждата. Спрели представлението и с приятели се запътили към болницата, за да я лепят.

Такъв инцидент е преживял Пламен Манасиев. По време на представление негов колега трябвало да изстреля стрела с лък, която да отиде в кулисите. Обаче вместо там стрелата се забила в главата на актьора, който изкарал спектакъла до край, а след това потърсил лекарска помощ.

Преди години Васил Найденов счупи предните си два зъба преди откриването на нов столичен клуб. След инцидента се наложи Кеца да прекара целия Ден на влюбените в дентална клиника, където спешно са възстановили зъбите му.

Алисия споделя, че само два пъти й се е налагало да отмени участие. Единият път бил непосредствено преди събитие, когато паднала по стълбите и си ударила силно главата. Певицата се изплашила, дори споделя, че няма спомен от инцидента. Главата я боляла много силно.

През март колежката й Анелия падна на сцената по време на промоцията на новия й албум. Малко преди края певицата си закачи тока в решетка, която бе част от сцената и загуби равновесие последвано от падане. Въпреки това тя запази хладнокръвие и продължи да пее, а накрая човек от екипа се качи на сцената да й помогне със заклещилото се токче на ботуша.

Запомнящо се падане направи и сръбската легенда Лепа Брена по време на концерта си Пловдив миналата година. Въпреки това певицата не позволи инцидента да й развали настроението, изправи се и продължи да пее.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ