Какво се случва на ГКПП „Малко Търново“? Не тръгвайте натам, очаква ви нещо страшно…(СНИМКА)

малко търново

Нещо се случва на ГКПП Малко Търново, опашката от чакащи автомобили е километрична, преминаването през границата става изключително бавно! Това алармира очевидец, цитиран от Флагман.бг, който от час и половина е в капан от автомобили доста преди пункта.

Според чакащите има проблем на границата – не е ясно обаче дали от турска или българска страна.
„Със сигурност има нещо, заради което е тази опашка от коли. Никой обаче не ни  е уведомил какво се е случило и дали ще успеем изобщо днес да преминем границата“, оплакал се очевидец.

Той апелира всеки, който е тръгнал към Турция през Малко Търново, да се върне, защото чакането ще е дълго и кошмарно.

Проверка на медията установила, че проблем няма. Две гишета работят на българския пункт. Голямата опашка се дължало най-вече на наплива на българи, които пътували за Лозенград, където днес се провежда традиционният седмичен пазар. Хората предпочитат южната ни съседка заради ниските цени, които се дължат на срива на турската лира.

„Все още има и много туристи от всякакви националности, които пътуват към Турция през нашата граница. Пунктът си работи нормално, две гишета обслужват преминаващите. Но заради многото пътуващи ГКПП-то е задръстено. Средно около 2 часа се чака“, казали пред изданието от пунтка в Малко Търново.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ