От последните минути: Тотална чистка в БСП, Нинова уволнява наред

корнелия нинова

Тотална чистка върви в БСП, съобщават от ПИК.

Оказва се, че дългите ръце на Корнелия Нинова са посегнали и на редови членове от левите редици, като охранителите на „Позитано“ 20. Медията ни разбра, че новоназначеният финансов директор на партията Александър Нейчев, който държи всички пари на социалистите, е уволнил най-безцеремонно под диктовката на Корнелия Нинова 6 човека от охраната.

Хората били на възраст около 60 години, като им оставали не повече от 2-3 години до пенсия. Това обаче не попречило на Нинова да им посегне и да ги изхвърли на улицата.

„Единият човек беше болен, с патерица, това беше единствената работа за него, единствените му доходи, обаче решиха да го махнат. Да излизаш и да говориш, че се грижиш за пенсионерите, че пенсията им трябва да е 300 лева, да обикаляш България и да ги лъжеш, а в същото време да ги изхвърляш на улицата като кучета, това е отвратително“, споделят пред медията ни възмутени социалисти.

Оказва се, че Нинова и Нейчев работят отлично заедно. Вече няколко месеца, откакто управлява партийната каса, той се е сдобил с мезонет в София. Соцлидерката обаче не давала и дума да се каже против него от членовете на партията, тъй като Александър Нейчев бил от малката й групичка приближени хора, които изпълнявали нарежданията й.

Нинова ще прави промени и в предизборния щаб на партията. И там соцлидерката смята да постави свои хора, които й служат вярно и не задават много въпроси. Така например първия, който ще бъде изхвърлен от важния орган, е Красимир Янков. Депутат и член на партията от години, верен социалист, но не винаги е съгласен с прийомите на Нинова и начина по който управлява партията – еднолично.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ