Ето в какъв ЛУКС е живеела Наталия Гуркова! Джордже Михалевич глезел съпругата си на яхта за 300 млн. долара (Снимки)

4

Сред изключителен лукс е преминал животът на Наталия Гуркова като съпруга на черногорския диамантен бос Джордже Михалевич. Вероятно така и ще продължи, понеже вдовицата на екзекутирания в Южна Африка бизнесмен би следвало да наследи милионите му.

В понеделник Както Джордже Михалевич е бил разстрелян в луксозния си автомобил „Порше“ в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург. Въпреки милионите си и опитите за покушения срещу него, черногорският бизнесмен не е имал охрана със себе си.

В Йоханесбург Михалевич притежава огромна къща, която обаче заради опасния му бизнес в последните години е обитавал не със семейството си, а заедно с прислугата. След отвличането и последвалата смърт на баща му Мишо Михалевич в края на 2013 г, Джордже изтегля близките си от престъпния Йоханесбург – двете вдовици Наталия и свекърва й Мира Михалевич живеят предимно в София и в Черна гора. Предимно, защото майката на Джордже и съпругата му постоянно са пътували до различни страни – и в Европа, и до екзотични дестинации, за да се виждат с Михалевич.

След отвличането на Мишо Милошевич, чийто извършител и до днес не е установен от южноафриканските власти, но като заподозрян се спряга Радован Крайчер – чешкия гангстер и конкурент в бизнеса с диаманти на Михалевич, нито Гуркова, нито децата й, нито свекърва й са стъпвали в семейния дом в Йоханесбург, разриват запознати. Заради огромната престъпност в града, а и заради опасния бизнес на Михалевич, имението, което Наталия Гуркова никога не е показвала публично, но е споделяла, че е с огромен двор и с много зеленина, е било строго охранявано. Затова засега е мистерия защо в деня на убийството си Джордже Михалевич е бил без охрана в „Поршето“ си.

Все пак съществува една-единствена снимка, която загатва за баровския интериор в къщата в Йоханесбург. Кадърът е от преди две години и на него е домашната прислужница на Гуркова, снимана пред камина и картини с тежки златисти рамки. Върху камината се вижда снимка на Джордже и Наталия от сватбата им. Фотосът бе публикуван във „Фейсбук“ от самата Гуркова, а в текста към него тя тъжи за африканското момиче, с което явно са поддържали близки отношения.

От 2014 г. насам, макар и разделена през по-голямата част от година със съпруга си, Наталия Гуркова е живеела живот като истинска диамантена императрица. Пукет, Сен Тропе, Мароко, Дубай са само малка част от дестинациите, из които топманекенката и Михалевич си устройваха срещи. По време на почивката им на остров Пукет черногорецът плаща колосалните 4 хиляди долара за нощувка, за да може съпругата му да се чувстват в рая. През януари пък поляха годишнина от брака си в най-скъпия хотел в Дубай – „Бурж ал Араб“ (на снимката долу – б.р.), в който най-евтината нощувка е 2500 долара.

Най-редовно за срещите си с Михалевич по света Гуркова е пътувала в наети от наемани от него частни самолети. По време на разкошния си живот като съпруга на милионера, красавицата е нощувала дори на една от най-луксозните яхти в света. „Golden Odyssey“ е оценявана на 300 милиона долара и е притежания на един от принцовете на Саудитска Арабия – Калид бин Султан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ