Истински ад на магистрала „Тракия“! Между 14 и 20 км има километрични задръствания…

Автомагистрала Тракия

Километрични задръствания са се образували в района на ремонтните дейности на автомагистрала „Тракия“ между км 14 и 20, предаде „Фокус“. Близо 2 км е опашката от изчакващи автомобили при първия и около 1 км при втория ремонт на виадуктите на 17 и 18 км. 

От АПИ припомнят, че през празничните и почивни дни в района се въвежда реверсивно движение както следва: за посока Бургас се обособяват две ленти на движение и една посока в София, докато през последния почивен или празничен ден – една лента за движение посока Бургас и две посока София.

Движението по магистралата от 45 до 53 км и в двете посоки се осъществява с повишено внимание поради констатирани неравности по пътната настилка. Скоростта на движение е ограничена до 90 км/ч.

Движението при Ихтиман от км 34 до км 41 в посока Бургас също е ограничено поради ремонтновъзстановителни дейности на виадукти при км 37 и км 38 и се осъществява двупосочно в платното посока София. Полицейски патрул с регистрационен номер 7368 е разположен на 15 км в посока София. На 6 км в посока Пловдив/Бургас има полицейски екипи с мотоциклети.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ