Бомба! Краси Радков кръшка с тъмнокоса колежка? Ето кой използва за прикритие…

краси радков

Бебето на Краси Радков още не е станало на 2 месеца, а той май вече се оглежда за жена, с която да мачка чаршафите, докато съпругата му сменя памперси.

Актьорът се натиска с брюнетка, която също като него работи в „Шоуто на Слави”, видя репортер на „Уикенд”.

Двойката бе засечена преди дни да се гушка в почивките между снимките на отделните сцени от шоуто. Малко преди началото на вечерните новини на Би Ти Ви звездата излезе от студиото, прегръщайки своята колежка – висока дългокоса брюнетка на видима възраст около 35 години. По информация на „Уикенд” жената работи в „Шоуто на Слави” и се е запознала с Краси покрай служебните си задължения.

Засега не е ясно точно каква длъжност заема, но според хора от Би Ти Ви е или гримьорка, или гардеробиерка.

Краси и колежката му изглеждаха напълно спокойни, докато се гушкаха пред входа на студиото, директно пред погледите на любопитните пешеходци. От студиото те се отправиха директно към най-близкото заведение и заеха една от масите на открито, очевидно с идеята да си поръчат вечеря. Вероятно за камуфлаж скоро към двойката се присъедини още един от служителите на Слави – небезизвестният Иван Атанасов-Ванката.

Той също бе придружен от колежка – стройна руса дама, която според информацията на „Уикенд” работи като гардеробиерка в екипа на предаването. За разлика от Краси и брюнетката обаче те не се прегръщаха и строго спазваха нормите на добрите професионални и приятелски отношения, без да прекрачват границите им с подозрителни интимности.

През това време съпругата на Краси Радков – Станислава, най-вероятно се е занимавала с грижи около сина им Теодор, който се роди в края на юли. Бебето дойде на бял свят след 16 години неуспешни опити на двойката да се сдобие с наследник. Говори се, че е заченато ин витро, за което звездата се бръквал с близо 20 бона. На фона на положените усилия и хвърлените пари с единствената цел да има бебе, е странно, че Краси се сваля с колежка броени седмици след раждането на детето. За всеки друг баща в подобен момент би било нормално да мисли единствено как по-бързо да се прибере при семейството си


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ