Страховити разкрития за четворния убиец: Малко преди зверското клане Петър отишъл в…

Полиция

Бащата на 64-годишния убиец Петър Димитров приживе е обещал частта от къщата на брат си Георги Великов срещу обезщетение да го гледа, пише „Телеграф“.

Възрастният мъж бил много болен, а синът му не се появявал в Каспичан повече от 30 години. Изненадващо обаче Петър Димитров се завърнал през 2015 година, няколко месеца преди баща му да почине. Това разказаха потресените им съседи от улица „Раковски“ в града. Хората познават много добре цялото семейство, което е сред уважаваните в малкия град. Част от познатите им знаели за имотните спорове, други твърдят, че нищо външно не издавало да има напрежение между роднините. Дори Петър и братовчед му 46-годишния Веско били заедно на плаж във Варна през лятото. Двамата привидно се разбирали много добре. Петър обаче по цял ден пиел, събирал се с местните алкохолици и разпродавал всичко завещано от покойния му баща. „Толкова години комшулък и сега такова нещо да се случи, главата не ми го побира. Много добре си спомням, че в края на миналия месец ходиха заедно с Петър на морски празник във Варна и после се шегувах с него и по питах дали е плувал“ разказа съседът Иван.

Убитият 81-годишен дядо Георги, който е чичо на убиеца, се движел с бастун, но често седял на пейка пред една от съседските къща на раздумка с част от пенсионерите. Част от старците коментират, че Георги настоявал да им остави етажа, каквато била волята на брат му. Според стареца Петър изобщо не се грижел за баща си, а това, че си дошъл за няколко месеца, с нищо не било основание да предявява претенции към етажа от къщата. Петър обаче не искал и да чуе. Преди 3 години бил първият по-сериозен скандал между роднините, когато била извикана и полиция.

На 26 септември в жилище в Каспичан бяха открити четири трупа. По тях имало видими следи от насилие. Оказва се, че килърът клал всички с брадва. Малко по-късно след полицейско преследване убиецът бил заловен. Той се оказал роднина на починалите, а причина за деянието били имотни свади.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ