Любо Чука събра очите на парижани! Съблече се пред Айфеловата кула, а гаджето му…(Снимка)

любо чука

Смут предизвика  полуголият Любо Чука насред Париж, демонстрирайки мощната си физика пред Айфеловата кула.

Бившият ММА боец захвърли дрехите и проведе силова тренировка в парка Марсово поле пред шокираните погледи на жители и гости в града на влюбените. Любомир Симеонов-Чука реши сам да се похвали с „подвига“ си, показвайки видеоклип като доказателство.

На кадрите се вижда как мускулестата камара първо тича върху моста над река Сена. Безстрашният гигант стъпва на сантиметри от пропастта, но и за миг не трепва пред опасността да падне в ледените води. Спринтът на Любо е последван от мощен скок и демонстрация на сила с десетки удари във въздуха със свити в юмруци ръце.

Оператор на кадрите е гаджето на Чука – Димка Шаламанова. За това подсказва обща снимка на влюбените гълъбчета качена в социалните мрежи.

Симеонов редовно подарява на своята любима романтични и екзотични екскурзии, пише „България Днес“. Преди година двамата споделиха кадър от слънчева екскурзия на екзотичен остров.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ