Мария Илиева в паника! Иде секс-афера във „ВИП Брадър“ с Наско Колев

11

Певицата Мария Илиева е изпаднала в паника след влизането на рапъра Атанас Колев във „ВИП Брадър”, издават нейни близки. Поп звездата се притеснявала, че бившият й може да я опозори, като разкрие пикантни тайни от интимния им живот. Говори се, че младият изпълнител и студент по медицина се договорил с продуцентите на шоуто да издаде подробности от секс аферата си с Мария в ефир. Този слух достигнал до нея и тя едва си намирала място от нерви.

Според запознати Илиева отдавна не поддържала никакви отношения с Колев, но преди старта на „ВИП Брадър” преодоляла гордостта си и му звъннала по телефона. Тя му заявила, че не желае да чува името си от неговата уста и го предупредила да си държи езика зад зъбите. Засега Атанас не спазва заръките на някогашната си любовница и продуцентка, защото в една от мисиите за откровения изтегли кутия с надпис „Спал съм с Мария”. Разбира се, той не уточни за коя Мара става въпрос, но и съквартирантите му, и зрителите се досетиха кого има предвид.

Заради връзката си с 19 години по-възрастната певица Наско стана обект на редица клюки. Той се запозна с нея в шоуто за таланти „Х Фактор”, а впоследствие тя се зае да продуцира музикалните му напъни. Когато се залюбиха, рапърът бе едва 16-годишен, а Илиева гонеше 40-те и възрастовата пропаст между тях очерни имиджа на поп звездата. Понесоха се слухове, че излиза само с момчета в пубертета, за да ги манипулира лесно и да ги обработва по свой вкус. Наричаха я с какви ли не грозни епитети и тя до последно отричаше, че има по-специална връзка с протежето си, макар че близките им отношения не останаха тайна за никого в светските среди.

Аферата между певицата и младия рапър приключи, когато той реши да учи медицина във Варна. Кака му Мария вече не му се струвала така интересна, а по-младите му колежки в университета веднага привлекли вниманието му. Наско бързо забравил за трепетите си по Илиева и се впуснал в авантюра с красивата кандидат-лекарка Надя Неделчева. Вбесена от изневярата му, поп звездата реши да си отмъщава и изтри всичките песни на Колев от сайта за видеосподеляне „Ю Тюб”. После го изрита от продуцентската си компания и се зарече, че ще затвори всички врати за него в музикалния бизнес., пише „Уикенд“.

Близки до Мария твърдят, че оттогава двамата не мога да се гледат и правят всичко възможно да се избягват. Атанас искал да заличи от спомените си миналото с нея, но съквартирантът му Валентин Кулагин често му припомня, че е известен заради връзката си с певицата. „Всички мъже в Къщата са популяртни заради жените си! Добре, че спа с Мария, та някой да чуе за теб!”, провокира скандалният гримьор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ