Ако видите това младо момиче, веднага звъннете на 112! Изчезна от Бургас, не знаят жива ли е

Млада бургазлийка е изчезнала безследно преди месец от жк „Меден рудник”. Оттогава близките й нямат никакви вести от нея. За новината съобщиха нейни приятели, които всячески се опитват да намерят информация за местонахождението й, пише „Флагман“.

Ралица е на 24 години, не може да чете и пише, инвалид е по болест. Близките й нямат нито информация за местонахождението й, нито връзка с нея. „Молим всички, които са я виждали през последния месец да се свържат с нас. Поне да разберем дали е жива. Притеснени сме до смърт”, разкриват нейни приятели и познати.

Ралица е обявена за издирване в полицията, като и към момента органите на реда се опитват да я издирят. Чичото на Ралица обясни, че племенницата му е изчезнала преди месец. „Имаме само откъслечна информация. Звъняла е на свои приятели от Ямбол и други градове. За момента това е всичко, което мога да ви кажа и всичко, което знам. Надяваме се всичко да е наред и съвсем скоро Ралица да се върне у дома жива и здрава”, каза той.

Призоваваме всеки, който има информация за изчезналата бургазлийка, да се свърже с полицията на тел. 112 или да подаде сигнал в най-близкото районно управление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ