Мис България се превръща в скелет, след като гаджето й отмени сватбата! Приятелките на Ивайла в потрес

ивайла бакалова

Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България” – Ивайла Баклова, се стопи от любовна мъка, одумват я в светските среди.

Наскоро тя  се появи на популярен моден форум в столицата и шашна присъстващите с визията си. Някогашната хубавица е заприличала на скелет и тежи не повече от 45 килограма, което за нейния ръст от 172 см е твърде малко.„Да не би да страда от анорексия?! Прекалено е слаба!”, шушукаха гостите на светското събитие.

В действителност Ивайла е на път да прекрачи границите на здравословния външен вид, защото лицето й е все по-изпито и изтощено, а тялото й – съсухрено. Когато спечели титлата „Мис България”  преди 17 години, тя тежеше поне 10 кила отгоре и изглеждаше много добре, но за съжаление  периодът й на пищна и добре оформена красавица остана в миналото.

Според запознати Бакалова имала лични проблеми и отслабнала толкова много от нерви и стрес. Връзката й със заможния ресторантьор Веселин Денков – Брадата не вървяла никак добре – напоследък скандалите им зачестили, а сватбата им била отменена. Бизнесменът отказал да се жени за Ивайла и това накърнило самочувствието й, защото вече се похвалила пред приятелки, че е сгодена. Сега се чудела как да им обясни, че венчавка няма да има и измисляла какви ли не причини, за да оправдае Веско.

Говори се, че Брадата още тъгува по бившата си жена Виктория, която зарязал, за да се хвърли в обятията на Бакалова. С днешна дата обаче се разкайвал за своето решение и се опитвал отново да намери път към някогашната си съпруга, пише „Уикенд“. През последните години Ивайла живее в Дубай и рядко се завръща у нас, но сега е решила да остане по-дълго в родината, издават запознати. Тя се опитвала да си върне любовта на Веселин и планирала да се задържи в България, за да е по-близо до него. Бакалова неведнъж е споделяла, че в Обединените арабски емирства се чувствала самотна. Макар че била заобиколена от различни и интересни хора, семейството и приятелите й липсвали ужасно много. Със сестра й Божидара се чували основно по телефона, а майка й понякога пътувала до Дубай, за да се порадва на внучка си Рая, но това не успявало да запълни празнината в сърцето на дългокраката брюнетка.

Докато се подвизавала в чужбина като брокер, Ивайла не срещнала мъж, който да задържи вниманието й. Намерила такъв в лицето на Веселин, който често пътувал до емирствата по работа, но сега и тази връзка била напът да се разпадне окончателно.  Бакалова намирала опора в лицето на дъщеря си Рая – плод на любовта й с Румен Гайтански – Вълка, но момичето вече в тийнейджърка възраст и скоро ще се отскубне от крилото на майка си. Макар че гони 40-те, бившата миска имала намерние да роди още едно дете от Денков, но последвалите събития променили плановете й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ