Напрежение! Михаил Миков изригна срещу Нинова: БСП се управлява еднолично, „Дума“ се превръща в…

37991251_2169903039955305_8771214660369121280_n

„Има вътрешни напрежения в БСП заради едноличното управление. Има членове на Изпълнителното бюро на партията, които смятат, че Националният съвет е ужен. Бриго Аспарухов например. Той едва ли не се сърди защо се изказват членовете на Националния съвет“, каза в ефира на Би Ти Ви бившият лидер на БСП Михаил Миков. Той разкри, че се прави опит да се спре превръщането на „Дума“ в придворен бюлетин

Михаил Миков разкри и мотивите за искания вот на недоверие срещу правителството за здравеопазването. „Здравната система е изчерпана. Без да е запушена тя срещу изтичане, едни 4 млрд. лв. все изтичат.  Очевидно има някаква фундаментална грешка. Предлагат се повече пари, които се виждат, че отиват в частни лечебни заведения. Българинът плаща здравната си вноска, а го карат да си доплаща. Все повече пари искат от здравното министерство и все повече изтичане има“, поясни Миков.

„Аз съм работил с Младен Маринов, израстна е в кариерата. Познавам го като човек, който си върши работата добре. Проблемите в МВР не могат да серешат от един или друг министър, трябва цялостна организация“, каза Миков.

Единение между политиците били възможно, но не било е възможно в обществото. „Трудно ще е обединят семейство с две деца и минимален доход и Ветко Арабаджиев да речем“, каза Миков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ