Светлозар Лазаров с горещи разкрития: Той ли ще е новият главен секретар на МВР?

светлозар лазаров

Нямаше разговор с мен за поста главен секретар на МВР. Не знам от къде излязоха тези публикация. В МВР има достатъчно подготвени хора. С малки изключения, сегашното ръководство на министерството аз съм ги издигнал. Това заяви в сутрешният блок на БНТ националният координатор на партия „Атака“ и бивш главен секретар на МВР Светлозар Лазаров.

„В този момент оставките бяха най-доброто решение. В настоящата ситуация така се балансира системата“, каза още той.

„Младен Маринов има качествата, ако има и политическа подкрепа, ще се справи. От МВР показват, че работят добре“, допълни Лазаров.

„В Комисията за енергийно и водно регулиране има пропуски. Отново нямаме договорени по-ниски цени. Обезпокоен съм как е защитен държавният интерес“, коментира Лазаров.

„Балканите не са в такава тежка ситуация с въздуха и въглеродните емисии, както много други държави. Ще слеят АЕЦ „Козлодуй“ и ‘ТЕЦ Марица 2″, а причината са дълговете на АЕЦ-а, но това не би трябвало да се решава така. Това трябва Брюксел да го реши“, завърши Светлозар Лазаров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ