Помните ли скандалната миска Тамара, която беше сравнена с баба Яга? Няма да повярвате какво се случи с нея!

мис-българия

Една от най-скандалните миски в последните години Тамара Георгиева се пребори за короната на международния конкурс за красота, който се проведе преди дни в Грузия, съобщава „Монитор“. 25-годишната дизайнерка триумфира на престижния Мис Планет, който за втори път излъчва победителка от България. Припомняме, че преди две години със същата титла се окичи и Марина Войкова.

Новината за победата на Георгиева в Тбилиси обяви Миглена Ангелова. „Ура! Имаме си Мис Планет!“, написа тя в социалните мрежи. Самата Тамара все още не е потвърдила обаче радостната вест.

Правото си да се яви на форума в Грузия тя си спечели, след като спечели лентата на Мис България преди година. Това предизвика немалко негативни коментари по неин адрес, като зевзеците стигнаха дотам, че я сравниха с баба Яга и я нарекоха новата Мис Крокодил, след като с това прозвище се славеше първо Антония Петрова.

„Мис България си стана конкурс за вътрешна красота“ и „Щом тя може – всяка може да спечели… Вярно е, че човек не избира външността си и не е виновен за нея! Но организаторите на Мис България вече си правят гавра с нас“ бяха само част от реакциите на зрителите на конкурса.

Георгиева от своя страна бе категорична, че подобни думи не могат да я обидят, защото присъствието й прави по-голямо впечатление от носа й. „Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план“, категорична бе тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ