Разбиха българска банда за мокри поръчки в Русия: Дрогирали жертвите си и им рязали…

Полиция

Българска престъпна групировка, която е действала на територията на Москва е задържана вчера в подмосковското село Люберци. Преди дни руският бизнесмен Исмет Ширинов успява да избяга от плен и да отиде в полицията. Той разказва как българите са го дрогирали насилствено и измъчвали в продължение на 28 дни. Целта на похитителите била откуп на стойност 45 млн. рубли (около 700 хил. евро).

Исмет завежда полицията в изоставена вила, близо до село Люберци (Московска област), където е имало още 9 похитени във видимо недобро психично състояние.

Две от жертвите са българи с отрязани пръсти на ръцете и множество синини и отоци по тях, а другите са от руски произход. Руските граждани споделят, че втори ден стоят в къщата без да знаят защо.

Организатор на групата е Ц.И.Б., който е лежал в затвора в град Владимир за убийство. На него и останалите членове на бандата с инициали А.В.Б. на 33 год. от гр. Свищов, Р.Х.Б. на 27 год. от гр. Плевен, П.Й.М. на 30 год. от гр. Плевен и Д.Д.М. на 29 год. от гр. София специализиран наказателен съд е наложил най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ