Апокалипсисът в „Сарафово“ е неописуем! Проговори жената, пометена от калното свлачище!

12

Огромно количество земна маса се свлече от кръговото движение на бургаския квартал „Сарафово“ по-рано днес. Сега проговори жената, чийто автомобил бе пометен от тонове кал.

„Валеше дъжд, стана изневиделица. Върху колата ми се изсипа огромно количество земна маса. Помете я на няколко метра и я затрупа, едва излязох“, разказа бургазлийката, цитирана от Флагман.бг.

Тя допълни, че е сигнализирала Гражданска защита, но оттам са й отказали съдействие, защото нямало пострадал човек. Извикала е Пътна помощ, но спецализирания автомобил вероятно е в километричната тапа на главния път.

В същото време входът на бургаския кв. „Сарафово“ буквално е блокиран заради свлякла се земна маса от надлеза. Заради голямото количество паднал дъжд улиците в жилищния район са се превърнали в реки.

Хора, живеещи в района изпратиха снимка, която показва водната стихия.

Тя е от улица „Лазурна“ и е направена точно по време на поройния дъжд, когато колите буквално са били под вода.

Въпреки че дъждът спря, стигането до квартала все още е невъзможно заради образувалото се задръстване на главния път. Десетки коли са блокирани в тапата.

Снимки: Флагман.бг



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ