Трогателно в ефир! Шеф Ангелов се разрева пред Гала заради… (ВИДЕО)

гала ангелов

Водещият на световноизвестният кулинарен формат за професионалисти Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов гостува в „На кафе“ по Нова телевизия, където презентира най-новата си бизнес идея, разказа как възпитава децата си и дали женското царство вкъщи взима надмощие. 

Най-емоционалният момент за кулинарния перфекционист дойде, когато едно от децата му го изненада с трогателно видео в ефира на предаването.

„Горда съм, че той ме е отгледал, въпреки понякога да сме имали различия. Вики е много грижовен, обичлив и целеустремен и винаги е държал с брат ми да завършим образованието си в чужбина. Искам да му благодаря много, че станах част от семейния бизнес и съм горда от този факт. Може да разчита на мен за всичко“- доведената му дъщеря Ива.

„Умеете да разплаквате хора в предаването си! Обичам децата си… И двамата надминаха очакванията ми. И като мениджърски подход, и като енергия“, сподели с навлажнени очи шеф Ангелов на Гала.

Освен всичките си професионални проекти, шеф Ангелов се е заел и с мисията да върне типичната българска кухня, но в стрийт вариант и с високо качество – автентични кюфтета и кебапчета от телешко, свинско и агнешко, истинска лимонада и домашна лютеница.

За видеото ТУК!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ