Бомба! Наско Колев влюбен в Мира Добрева от години! Във “ВИП Брадър“ открито показва колко я…

Наско мира

Наско Колев се оказа сериозно хлътнал по Мира Добрева, и то доста преди да прекрачи прага на най-известната къща у нас.

След като наскоро в някои от епизодите на „ВИП Брадър“ го видяхме как все по-често скъсява дестинацията към чаровната журналистка, вече са ни напълно ясни и мотивите за тези му действия, писа „Шоу“.

Рапърът си падал по красивата блондинка от години и дори връзката с вече бившата му изгора – певицата Мария Илиева, не успяла да потуши тази страст, твърди още неговият приятел.

Той е от мъжете, които си падат по по-големи жени. А и не е трудно човек да хареса жена като Мира Добрева“, споделя още той. И добавя, че увлечението на Колев по по-зрелите жени никак не е случайно.

За него е важно да има какво да си каже с този човек. Да има какво да  научи от него, а с по-младите увеличава само  бройката на купоните и нощния живот“.

Въпреки че Мира е по-голяма от Наско с цели 24 години, очевидно това ни най-малко не спира мераците на рапъра. Нито пък факта, че тв водещата от години е щастливо омъжена за режисьора Жоро Торнев.

Всъщност още с влизането си в Къщата на „ВИП Брадър“, щом я видя, Наско Колев показа огромна симпатия към журналистката. А наскоро видяхме как седна до нея и започна да й обяснява колко много се радва, че са се засекли в един и същи сезон на шоуто, защото я намирал за прекрасен човек, който го изпълва с енергия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ