Шокиращо ВИДЕО! Шофьор на автобус си пише протоколи на магистралата докато превозва 60 души в ужасно време!

шофьор автобус

Шофьор на автобус по линията Бургас-Плевен паникьоса пътниците с рисково управление в дъжда вчера. Възмутена пътничка от автобуса, пътуваща до Габрово споделя и видео във Фейсбук. На кадрите ясно се вижда, че докато управлява автобуса, или поне се опитва да го управлява, шофьора си попълва разни документи, оправя си ги надлежно, чете си, но не прави най-основното, да внимавама за живота на 60 души, които вози в автобуса и на детески други движещи се по същия път.

„Днес беше най – кошмарното ми пътуване Бургас-Габрово с автобус. Добре, че пристигнахме живи и здрави в този дъжд макар, че никой не забеляза с какво се занимава шофьорът през цялото време, докато караше поне 60 човека. Снимах и даже ми падна батерията от кадри, че ако бях умряла, поне да видят хората за какво става въпрос в нашата държава и защо има катастрофи. Нямаше чистачки през целия път, а на Шипка вече мислех, че сме в пропастта. Постоянно си бъркаше в носа този идиот“, пише жената.

Днеска беше най – кошмарното ми пътуване Бургас-Габрово с автобус ?‍♀️Добре ,че пристигнахме живи и здрави в този дъжд макар ,че никой не забеляза с какво се занимава шофьорът през цялото време докато караше поне 60 човека ?снимах и даже ми падна батерията от кадри,че ако бях умряла поне да видят хората за какво става въпрос в нашата държава и защо има катастрофи ?Нямаше чистачки през цилият път,а на шипка вече мислех ,че сме в пропастта?Постоянно си бъркаше в носът този идиот КОШМАР

Публикувахте от Силвия Силвия в Понеделник, 1 октомври 2018 г.

Спря дъждът за малко, умори се човека от писане, успокои се и си полегна на волана ??

Публикувахте от Силвия Силвия в Понеделник, 1 октомври 2018 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ