Нова мистерия на остров Крит: Пореден български гражданин изчезна вдън земя! (СНИМКА)

полиция

40-годишният български ром Захари Маринов е в неизвестност в Гърция. Българинът живее от 20 години в гръцкия град Ретимно на остров Крит. За изчезването му сигнализира неговият работодател, след като от 4 дни не се е явил на работа. Според него същият не е звънял на близките си в България от една седмица, пише в. Труд.

„Последно говорихме с брат ми преди седмица, тъй като изтича личната му карта. Отивам в 9-то районно в София, за да подам жалба за изчезването му“, заяви сестра му Станка Стоянова.

Захари е работил като хлебар във фурна на острова.

Председателят на българското дружество на остров Крит – Петър Анастасов, е в постоянен контакт с близките на изчезналия.

Преди време в град Ретимно на остров Крит през месец май изчезнаха и други две българки. Бременната в 4-ти месец 37-годишна Деси Илиева, за която до момента все още няма никаква следа, както и 38-годишната Антонина Зоева, за чието изчезване и убийство е задържан гръцки гражданин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ