Кръв на пътя: Пиян шофьор без книжка излетя от пътя с бясна скорост, млада жена бере душа

Катастрофа РИМ1

30-годишна жена се бори за живота си след жестока катастрофа край несебърското село Оризаре. Инцидентът е станал малко след полунощ. Зад волана на Ауди А4 е бил 34-годишният Станислав Петков, който управлявал немското возило след употреба на алкохол, предаде Флагман.

Мъжът хвърчал с бясна скорост и заради състоянието си не е успял да овладее колата. Станислав загубил управление над автомобила и се ударил самостоятелно.

При направената проверка от полицейските служители станало ясно, че той е употребил алкохол – 1.27 промила, а свидетелството му за правоуправление на МПС било с изтекла валидност.

От инцидента сериозно е пострадала спътницата на Петков – Росица Янкова, която е с опасност за живота с черепно-мозъчна травма. 30-годишната жена е настанена за лечение в oтделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас. Водачът на автомобила също е получил наранявания – контузия на подбедрицата, без опасност за живота, напуснал самоволно по време на прегледа болницата.

По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ