Преслава заряза бебето два дни след раждането, хукна по кръчмите! (Снимки)

Преслава Павел

Чалга дивата Преслава едва понесе трите дни в болница след раждането на дъщеря си. Тя категорично забранила на Павел традиционното събиране за всеки нов татко в деня на раждането на детето му. Настоявала и тя да присъства на сбирката и още в деня на изписването събрали близки приятели в столична кръчма, където полели появата на малката принцеса.

Преслава предпочете да се върне към предишния си купонджийски живот, вместо да прекара първата нощ на малката Паола в дома си. Тя и гордият татко Павел сформираха бърз купон в деня на изписването, а сред гостите се откроиха и много колеги на Преси, сред които Софи Маринова, Джена, Борис Дали и Илиян. Цяла вечер микрофонът се предаваше от ръка на ръка, а поздравите за малката Паола не спираха. Преслава обаче не се осмели да пее, тъй като все още не се чувствала добре.

Макар певицата и Павел да станаха родители навръх Кръстовден, те не се подчиниха на традицията да кръстят детето си по този начин. Името е избрано отдавна и е с първата буква и на двамата горди родители.

Всички в семейството на пайнерката обаче очаквали, че тя ще кръсти дъщеря си на един от нейните родители. Те останали като попарени от желанието й да нарече дъщеря си на себе си. Все пак са горди, че дъщеря им най-сетне се реши на тази важна крачка. Още откакто прехвърли 30 те, й повтарят, че й е време да стане майка. Ето, на 34-годишна възраст тя роди първородната си дъщеря.

Припомняме, че Преслава зачена по време на ваканция с Павел на о-в. Пукет през януари, а девет месеца по-късно на бял свят се пръкна нежната Паола.

Източник: „в. ШОУ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ