Пуснаха зловещо ВИДЕО от катастрофата с полицаи, убили жена

1112

Появиха се ексклузивни кадри от катастрофата с полицейска кола, при която една жена загина, а други шестима бяха ранени.

Шестима души, сред които и 7-годишно момиченце, са в болница в стабилно състояние. Инцидентът станал снощи на пътя между селата Гривица и Згалево, но за него се разбира чак днес.

В същото време се разбра, че полицаите от патрулката няма да бъдат отстранявани от длъжност, а за всички пострадали ще бъде осигурен психолог.

Сред пострадалите има и други полицейски служители.

На кадрите тях се виждат два автомобила – единият обърнат край пътното платно, а другият с щети, спрян близо до него.

„Не можем да кажем с колко е карал. Назначени са експертизи. Вчера бяха тежки метеорологичните условия. Инцидентът е станал на завой, така че вероятно причините са много”, обясни гл. комисар Христо Терзийски, директор на Националната полиция, цитиран от Нова телевизия.

„След извършването на съдебно-медицинските експертизи и разпитите ще може да се даде отговор на въпроса вследствие на какви травми и заради кое от двете ПТП-та е настъпила смъртта на жената. Все още е рано за заключения”, коментира говорителят на Окръжна прокуратура Ненка Рачева.

„Работи се по две версии. Едната е несъобразена скорост с пътните условия. При втората са констатирани мастни петна по пътното платно. Експертизата ще покаже причината за ПТП-то. Тези мастни петна може би са оказали влияние”, обясни директорът на ОДМВР-Плевен Красимир Начев.

Той поясни, че единият полицай е с фрактура на ключица, направена му е операция. Вторият е с политравма и се намира в реанимация без опасност за живота, а другите двама са освободени за домашно лечение. Детето е с лека телесна повреда.

Кадрите може да видите ТУК.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ