Последни разкрития: Ето кой е полицейския шеф причинил кървавото меле с жертва и много ранени

Полиция

Шефът на Охранителна полиция в районното управление в Пордим Александър Атанасов помля четирима души с патрулка на завой, пише „Телеграф“. След инцидента 65-годишна жена издъхна, а четирима, сред които 7-годишното й внуче, са ранени.

Малко след 17,30 часа в понеделник възрастната Ангелина Кузманова, дъщеря ѝ Мирослава и малката Виктория пътували с „Фиат Пунто“, докато валял дъжд.

Изведнъж бабата на хлапето, която била зад волана, изгубила контрол над управлението. На завой колата поднесла, излязла от пътя и се спряла в канавката. Виждайки катастрофата, мъж и съпругата му спрели с „Рено“ до тях, за да им помогнат.

„Успели са да извадят пострадалите от фиата и ги отвели до пътното платно. В този момент били блъснати от полицейския автомобил, в които пътували трима униформени, уточни  говорителят на Окръжната прокуратура в Плевен Нанка Рачева. Само шофьорът на реното не бил блъснат от патрулката. Ударът бил толкова силен, че колата на МВР блъснала трите жени и детето, а след това се спряла в по-рано катастрофиралия Фиат.

„Колегите веднага са подали сигнал за помощ и на мястото бързо пристигнали линейки. 65-годишната жена е починала на път за болницата“, разясни вчера шефът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски. Четирима са ранените след инцидента, като един от тях е колегата на полицая, предизвикал втората катастрофа.

„Не може да се каже дали униформеният е причинил смъртта на починалата жена. Назначени са експертизи, които да установят това.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ