Ето кой е един от ранените при снощната стрелба в София – Божидар Жирафа! (СНИМКИ)

ветрило2

26-годишният Божидар Ролански-Жирафа е един от простреляните снощи в София мъже. Той е приет в болница, без опасност за живота. Другият ранен е 38-годишният Ивайло Борисов. И двамата мъже, които са с богати криминални досиета, са се разминали с наранявания само в раменете и гърдите.

В социалната мрежа Фейсбук раненият Божидар Ролански се подвизава с името Изискан Жираф. От снимките му в профила се вижда, че 26-годишният мъж се занимава с бокс.

На част от кадрите Божидар се снима с друг, който няма профил, но е твърде вероятно да става въпрос именно за неговия приятел 28-годишния Ивайло Борисов, който също е ранен след престрелката.

Припомняме, че извършителите все още се издирват. Предполага се, че те са открили стрелба от кола, с която в последствие са избягали. През цялата нощ полицията извършваше акция на територията на столицата, като се проверяваха съмнителни автомобили.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ