Деси Радева с прочувствена изповед, засегна хиляди (Снимка)

Румен Радев, Десислава Радева

Жената до президента Десислава Радева сподели мъката от загубата на приятели във Фейсбук. Тя не уточнява имена са, но пише, че не са имали късмет като нея „да видят изгрева и до посрещнат залеза“.

В поста си в социалната мрежа Генерал Деси се обявява твърдо против ботокса и се обръща към всички момичета да не заличават бръчките си.

Коментарът на президентшата, разбира се, върви с парче на култовата банда АС/DC.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПЪРВАТА ДАМА ВЪВ ФЕЙСБУК:

Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен – повече или по-малко. Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен. Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи… Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет… Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции – без значение смях или сълзи. Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ