Този изрод 5 години изнасилва отвлечено малолетно момиченце

Заснемане

Цели пет години необезпокояван в южния сицилиански град Ликата германецът Бернард Хаазе си кътал за секс по-малката от него с цели 39 години Мария Хенселман. Всички съседи ги мислели за баща и дъщеря, радвали им се дори и често им помагали с каквото намерят, смятайки мъжа за нещастен вдовец, пише Монитор.

Истината обаче била друга – петдесет и седем годишният сега Бернард отвлякъл преди 5 години тогава 13-годишната Мария от родния й град след запознанство в мрежата, обезчестил я и успял да я откара чак до Ликата с автомобила си. Полицията в германия започнала усилено да търси момичето, но напразно, тъй като похитителят й успял да прикрие всички следи. Но когато то навършило 18 години, успяло да избяга, завърнало се в Родината и изпяло Бернард пред силите за сигурност. Сега в Германия очакват с екстрадирането на 57 годишния педофил и сексманиак – твърдят италиански медии.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ