Отново безчинство! Двама цигани смазаха от бой 82-годишен пенсионер, тълпата гледа безучастно

Цигани-Роми

Двама цигани пребиха и ограбиха 82-годишен пенсионер в бургаския квартал Победа. Агресията им била предизвикана от забележка на възрастния мъж, който е видял, че крадат.

Бруталната сцена се е разиграла посред бял ден – вчера около 11:00 ч., пред погледите на десетки, но никой не е реагирал, пише Флагман.бг.

82-годишният мъж вървял по ул. „Чаталджа“ в кв. Победа и видял двама младежи да вземат закуски от баничарница, разположена в близост до кръстовището с ул. „Велека“, без да си платят. Пенсионерът им направил забележка, но това предизвикало агресия у младежите. Единият го ритнал, съборил го на земята, а другият откраднал последните пари на нападнатия – 10 лева.

Мъжът подал сигнал в полицейския участък в кв. Победа. А благодарение на светкавичната реакция на униформените, двамата са задържани до няколко часа.

Установено е, че нападателите са 18-годишният Енчо Великов и 15-годишният Михаил А. Двамата са от ромски произход, живеят в сърцето на гетото в кв. Победа и са криминално проявени.

Енчо и Михаил са задържани за 24 часа, направили пълни самопризнания. По случая е образувано бързо досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ