Наталия Гуркова била с друг мъж, докато килърите стреляли по съпруга й (Снимка)

Наталия Гуркова

След екзекуцията на съпруга й Джордже Михалеви вдовицата му Наталия Гуркова потъна в траур и се покри, но стана ясно къде е била, докато килърите в ЮАР са гърмели по диамантения бос на кръстовището в предградието на Йоханесбург – Бедфордвю. Миската е… рекламирала прически.

На 24 септември, деня, в който бе извършено покушението срещу Михалевич, Гуркова е била модел на обучение за фризьори, лектор на което е бил коафьорът от Благоевград Тоше Ефтимов.

„Когато най красивата жена в България, топът на топа, остави косата си в моите ръце, стават чудеса. Много се радвам, че се срещнах с нея. Тя е един прекрасен и земен човек. В деня, в който се проведе въпросното обучение, бе убит мъжът ѝ. Наталия ми сподели, че много обича Благоевград, тъй като тук е учила и всеки път, когато има възможност го посещава за да си спомни добрите мигове, които е имала. Радостен съм от факта, че поиска всеки път, когато има път към югозапада да оставя косата си в моите ръце. Това означава много за мен“, направи си автореклама с драма около Гуркова фризьорът пред „Струма.ком“.

Вече 9 дни след убийството на Джордже Михалевич, няма ни вест, ни кост от опечалената вдовица. Единствената й реакция в социалните мрежи по повод трагедията бе коментарът „Благодаря“, оставен от нея под съболезнователна публикация на бизнесдамата Ваня Червенкова.

В понеделник, седмица след разстрела, свекърва й Мира Михалевич се сбогува със сина си с трогателни думи във „Фейсбук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ