От последните минути: Деси Цонева се сгоди за набор на покойния си баща (Снимки)

Деси Цонева

Наследницата на Димитър Цонев – Деси, има хубав повод да почерпи. Репортерката на Гала се е сгодила с издателя Явор Стефанов, който е само с три години по-млад от легендарния тв говорител.

Цонева и Стефанов живеят на семейни начала вече повече от година. 35-годишната Деси залюби бизнесмена скоро след като скъса с бившия си любовник, за връзката ѝ с когото недоволстваха и баща ѝ, и майка ѝ Марияна. Приживе Митко Цонев многократно се бунтувал срещу любовта на щерка си с Георги, брата на небезизвестния борец и ексзастраховател Димитър Джамов. А с днешна дата и самата Деси оценява като грешка отношенията си с бизнесмена, който преди нея е имал вземане-даване и с леля ѝ Теодора Цонева.

Джамов вече е в графата „бивши“ в интимното тефтерче на Деси, а по всичко личи, че много скоро напористата репортерка ще добави към известната си фамилия и тази на бъдещия си съпруг. Наскоро Стефанов е предприел важната крачка и е подарил на 19 години по-младата си половинка годежен пръстен с диамант, видяха фотографите на „Ретро“.

Преди дни красивата брюнетка се появи в кафене в центъра на столицата заедно с двама непознати мъже. Господата обърнаха по бира-две, а Деси Цонева се подкрепи с постна салата от свежи зеленчуци. Докато телевизионерката бодваше с вилицата в чинията си, върху безименния пръст на другата ѝ ръка проблясваше издайническото бижу, символ на сериозните намерения на Явор Стефанов. Най-вероятно бизнесменът е предложил брак на Деси в близките три-четири седмици, тъй като снимките ѝ отпреди месец в социалните мрежи са без пръстена.

Преди минути Цонева потвърди новината пред колегите от ПИК и „Ретро“ и сподели стори в „Инстаграм“, на което се похвали с пръстена от годеника си.


One comment

  • 000555

    03.10.2018 at 19:58

    „Красива“???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ