Дъщерята на голяма фигура от „Мултигруп“ на косъм от смъртта (Снимка)

Заснемане

На косъм от смъртта се озова дъщерята на величието от „Мултигруп“ Лилян Вачков – Аниела Милушева. Красавицата за малко да бъде пометена от камион в Перник, който не само че не я видял, но и продължил по пътя си, като смятал, че ще се измъкне невредим.

„Детето ми не беше с мен, защото за него щеше да е шок. Не разбирам тези хора изобщо гледат ли знаците“, възмути се Аниела, която успя да запише номера на провинилия се – РК 3047.

„Добре че ми се размина, Господ ме пази“, сподели Милушева пред ежедневник.

Аниела Милушева нашумя през лятото, когато започна войната с бившата си дружка – „Мис Плеймейт“ Нора Недкова- След скандал помежду им, Милушева разпространи чатовете си с блондинката от Варна, в които тя я пита как се прави секс с китаец.

Недкова се подложи на детектор на лъжата, който констатира, че не е имала интимни отношения с азиатец. Твърди се, че в секс тефтерчето на Аниела пък фигурира не кой да е, а волейболната легенда Любо Ганев. Тя обаче е опровергавала това – не били интимни, а била само бизнес партньори.

Милушева е дъщеря от втория брак на покойния Лилян Вачков, който дълги години бе директор на „Кремиковци“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ