Хванати в крачка! Наши „циркаджии“ зад решетките за секс с непълнолетни ирландки (Подробности)

o-PRISON-facebook-1280x640

Ирландия съди наши циркови артисти за секс с непълнолетни. 42-годишният гурбетчия Цветомир Великов и 34-годишният Иван Пеев са обвинени в сексуално посегателство върху местни девойки на 15 и 16 години, съобщава „Телеграф“.

Според законите в страната, сексът под 17 години е наказуем. Решението по делото на Великов ще стане ясно в края на октомври, а Пеев вече излежава присъдата си на острова, пишат местите сайтове.

Това се случило само седмица преди навършването на пълнолетие на едно от момичетата. Случката е от февруари 2015 година в град Корк. Тийнейджърката, заедно с нейна по-малка приятелка, изпили голямо количество водка и отишли на цирк. След представлението се запознали с Пеев и Великов, които работели там.

След известни уговорки четиримата се присъединили към купон в една от караваните на артистите. Последвали още наздравици, а по-късно двамата нашенци завели момичетата в отделни каравани, където правили секс. В края на вечерта двете девойки си тръгнали от цирка, подпирайки се една на друга. По пътя минаващи наблизо майка и дъщеря успели да ги спасят от натравяне с алкохол като ги отвели в най-близкия медицински център. Оплакване за случилото се подали здравните работници.

Посред показанията на тийнейджърките, те не били изнасилвани, но определени не били в състояние да откажат на мъжете. Те споделили, че възстановяването след случилото се им коствало много усилия и са щастливи, че циркаджиите вече не са на свобода.

Вината си Цветомир признал още по време на първото изслушване по делото. По негови думи, непълнолетните момичета прикрили крехката си възраст. Въпреки това той обяснил, че те изглеждали по-малки и е подходил безотговорно към годините им.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ