От последните минути: Хекимян вдигна на крак СДВР (Снимки)

10

Антон Хекимян вдигна на крак СДВР, видяха фотографите на “Ретро”. Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви явно има доста фенове и сред униформените, защото буквално взриви атмосферата, след като преди дни се появи в дирекцията. Хекимян се оказа истинска звезда сред полицаите и още при влизането си в силовата институция създаде смут и вълнение сред служителите. Затова и не му отне много време, докато свърши работата, за която бе дошъл. Още на влизане, щом го разпознаха, чиновничките се втурнаха да го обслужват, а полицаите спираха да го поздравяват и да си приказват с него. Така се оказа, че той се ползва с особено внимание.

“Най-много се развълнуваха служителките. Те са му големи фенки и много го харесват. Той е звезда сред зрителите, които с интерес го следят и много му се радват”, коментираха униформени.

Хекимян пък не се смути от оказаното му внимание и дори с радост си свърши по-бързо от очакваното работата в институцията. За благодарност се спираше и здрависваше с всеки, който пожелае, като дори се снима с някои от униформените. „Не е нещо специално, просто имах работа“, каза за посещението си в СДВР пред „Ретро“ Антон Хекимян.

Според негови колеги тв водещият навсякъде се превръща в обект на внимание. Благодарение на своята известност и това, че го всичко го разпознават, не му се налага да се реди на опашки и да чака по магазини и разни учреждения. Хекимян обаче не бил от хората, които ползвали своята популярност и познанствата си по високите етажи на властта, за да си свърши някоя работа. Отивал чинно където трябва, без да търси съдействие от този или онзи. Единствените пъти, когато му се е налагало да иска помощ, било за лекар, споделят запознати.

“Негов много близък имаше здравословен проблем. Нормално е в такъв момент човек да ползва познанствата си и да търси най-добрите специалисти. Иначе не е от хората, които се възползват от връзките си”, споделят негови колеги от Би Ти Ви.

Снимки: „ПИК“ и „Ретро“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ