Бомба: Ще има ли сватба? Аня Пенчева сериозно натиска Петя Дикова да се жени за…

Петя Дикова1

Аня Пенчева сериозно натиска щерка си Петя да се жени.

Вече повече от година водещата на бТВ има сериозна връзка с поета Илиян Любомиров, известен и с артистичния си псевдоним Августин Господинов, и двамата дори живеят в общо жилище. Журналистката обаче не мислела да вдига сватба, което било огромното желание на нейната майка, писа „Уикенд“.

Аня била луда по новия си зет. Той имал подход към тъща си и бързо успял да й влезе под кожата. Тя смятала, че момчето, което в момента е ководещ в предаването „На кафе, е идеално за дъщеря й – умно, възпитано, внимателно и перспективно. Ето защо вече месеци наред правела на дъщеря си намеци, че е време да се омъжи за него.

Пипи обаче не бързала със сватбата. Тя все още живеела с идеята, че работата е най-важното нещо в живота й и че има още много време пред себе си, за да създава семейство и деца. Майка й обичала да я отрезвява и да й напомня, че на вече 34 години хич не е малка. Скоро можело да се окаже късно за раждане, а Илиян искал цели три деца от нея.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ