Няма да повярвате какво подари на любовника си вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Георги Илиев

мая илиева2

Мая, вдовицата на Георги Илиев, все още не е преустановила окончателно отношенията си с последния си любовник Николай Иванов – Ники Шванца, въпреки че той мина под венчило.

Варненският плейбой е забягнал в Кипър, където е придобил местен лъскав хотел, благодарение на мощната финансова подкрепа на Илиева, писа „Ретро“.

Висаджийската вдовица и Ники имаха дълга и бурна връзка, през която няколко пъти се събираха и разделяха. След разстрела на Георги през 2005 г. Шванца си остава единственият мъж, успял да задържи вниманието на Мая. Тя обаче така и не посмя да предприеме по-важна крачка спрямо него. Спред легендите на опелото на Жоро съпругата му дала обед бракът й с него да остане първият и последният.

За пред хората аферата й с Николай приключи преди две години, когато той набързо се ожени за своята съгражданка Деси. Според всичко знаещи варненци мачото вдигнал сватба напук на вдовицата, която години наред избягвала темата за дом и семейство. Той демонстративно й показал, че няма да я чака вечно. Но Мая приела волята му и не се възпротивила.

Решен завинаги да приключи с нея, той забягнал за Кипър с Деси. Покрай сватбата Мая се сринала. След време обаче двамата бивши отново започнали да комуникират помежду си, уж само по приятелска линия. Дали това наистина е така, само те си знаят, но изневиделица Ники се сдобил с приличен хотел в Кипър, станал негов мениджър и в момента го управлява с размах. Това се случило с подкрепата на Илиева, която, за да си го върне, му станала съдружник в кипърския хотел.

Според варненските клюки те всъщност никога не са прекъсвали връзката си.

Снимка: БУЛФОТО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ