Гери-Никол с чисто нов апартамент в София за стотици хиляди евро! Подарък от таткото от ТИМ

гери никол

Гери-Никол вече е столичанка.

Родената във Варна изпълнителка от няколко седмици живее в чисто нов апартамент в топ центъра на София, съобщи „България Днес“.

Жилището е подарък от таткото на яката дупара, който е адвокат на ТИМ, и огромната сума, която изръси, не е проблем за него.

Апартаментът на Гери е на пъпа на София и е огромен за сам човек. Той е напълно обзаведен по вкуса на скандалната изпълнителка и тя често събира приятелите си в него.

Гери решава да се премести от Варна, където е родена и израснала, в София, заради кариерата си. Повечето участия на младата певица са именно в столицата и на нея й писва да бие през ден стотици километри.

Една от най-големите конкурентки на Гери – Тита, още миналата година си взе жилище в София и квартирата й тръгна стремглаво нагоре. Яката дупара е на мнение, че след като вече е напълно самостоятелна в София, ще постигне още по-големи успехи. Веднъж седмично идва жена, която да й изчисти апартамента.

Гери тръбеше, че ще ходи да учи за висше в чужбина, но се е отказала. Идната година мислела да пробва в НАТФИЗ, като е добре да почне да се готви още от сега.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ