От последните минути: Жестоко покушение срещу Калина Паскалева, писателката не е на себе си (Снимки)

Калина Паскалева

Калина Паскалева проплака, че са разбили чисто новата й кола, която все още дори изплаща. Журналистката и писателка разкри, че изпотрошеното возило е открито от шофьора й. Според нея престъплението е извършено, защото е накривила нечия шапка.

Брюнетката сподели за случилото се в социалната мрежа и добави кадри на разбития автомобил:

„Аз наистина не мога да повярвам какви хора има!!! Тази сутрин шофьорът ми отива при колата ми, за да дойде да ме вземе и какво да види – тя е разбита. Задното ми стъкло е счупено с щанга и е на сол. Блъскано е със страшна злоба! Откраднато ми е зимното яке, и една книга – новата ми книга “Сектетно”. Нали на всички е ясно, че колата ми не е разбита заради кражба или опит за кражба! На кой му накривих шапката толкова много? Смешни сте! И жалки! Добре, че не сте ми направили нещо със спирачките, че да умра в пътен инцидент! Не е реално в какъв свят живеем! Аз си я взех преди два месеца и си я изплащам сама, за да ми я натроши някой скапаняк!“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ