Изрод: Учител по математика от Казанлък на съд, блудствал с 12 ученички

Image_7088007_302

Учителят по математика от Казанлък Стоян Ганчев, на 67 години, е предаден на съд по обвинение, че е блудствал с общо 12 ученички, като е използвал тяхното положение на зависимост от самия него. 11 от децата са на възраст между 12 и 14 години, а една от девойките била на 16 години, уточниха днес от Апелативната прокуратура в Пловдив. Според обвинението, мъжът осъществявал физически контакт с телата на пострадалите с цел да задоволи половото си желание. Това се случило във времето между септември 2016 г. и декември 2017 година.

Престъпленията на математика най-напред станаха известни през декември м.г., когато той бе задържан под стража, когато първа от него се оплака седмокласничка. Тя пострадала по време на консултации в казанлъшко основно училище. Тогава стана ясно, че Ганчев е добър математик, който подготвя и кандидат-студенти, но „със слаб ангел“. Макар и пенсионер, често го канели в казанлъшки училища да замества титулярите. Сега вече учителят бил на свобода под парична гаранция.

В хода на разледването станало известно, че математикът блудствал с общо 12 момичета, с някои и по няколко пъти. 8 от непристойните му прояви били на работното му място в училище, а други – в апартамента му. Предварително Ганчев създавал с мамолетните приятелство в социална мрежа и водел кореспонденция с тях чрез приложение за разговори и съобщения, след това ги канел и на гости в дома си.

Ако бъде признат за виновен, математикът може да бъде осъден на лишаване от свобода за срок между 5 и 20 години. Предстои Окржният съд в Стара Загора да определи дата за делото.

Източник: „24 часа“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ