Маскирани полицаи нахлуха във втората по големина циганска махала в Пловдив, не е истина какво откриха там

Цигани-Роми

Значително количество безакцизен тютюн иззели служители на Трето РУ в Пловдив. Специализираната операция за пресичане на незаконното съхранение и разпространение на стоки без български бандерол била проведена вчера на територията на квартал „Шекер махала“.

В лек автомобил „Опел“ с поставени регистрационни табели от друго моторно превозно средство, разследващите открили 150 килограма нарязана тютюнева маса. Като заподозрян за притежанието й е 16-годишен тийнейджър, срещу когото е образувано досъдебно производство.

Бързо производство за нерегламентираната дейност започнало срещу 51-годишна криминално проявена и осъждана пловдивчанка. Тя била отведена за едно денонощие в районното управление, след като в дома й били намерени 80 килограма от контрабандната стока.

Подобни действия същия ден били взети и спрямо 37-годишна жителка на Карлово. На адреса й и в ползван от нея лек автомобил „Мерцедес“ полицейските служители открили и конфискували 9200 къса цигари от различни марки и около 8 килограма тютюн без платен акциз.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ